Ofte Stillede Spørgsmål

Bestå din medborgerskabsprøve uden stress
med vores eksklusive træningsprogram

Ofte Stillede Spørgsmål

Du vil modtage to emails. Den ene er en kvittering, som sendes til dig direkte fra din valgte betalingsmetode (PayPal, Skrill eller Stripe). Den anden er fra us; den indeholder dit adgangslink. Begge beskeder sendes automatisk efter din betaling er komplet. Du kan derfor også benytte træningsprogrammet med det samme.

Vigtigt: Glem ikke at tjekke din spam-folder.
Standard-pakken giver dig 7 dage, super-pakken giver dig 6 måneder og vores ubegrænset-pakke har ingen tidsbegrænsning.
Nej. De rigtige spørgsmål frigives ikke - ellers ville prøven være ubrugelig. Alle vores spørgsmål er baseret på den officielle studie-guide, som udgives af Udlændinge-, Integrations- og Boligministeriet. Vi dækker hele manualen med over 600 spørgsmål. Hvis du kan svare på vores spørgsmål vil du med høj sandsynlighed også bestå prøven. I den rigtige prøve er det næsten umuligt at få et spørgsmål som ikke er dækket i vores træningsprogram.
Ja. Du kan også bruge det fra enhver mobil enhed med en browser, for eksempel en iPhone, iPad, Android telefoner og tablets og så videre.
Spørgsmål og svar er kun på dansk. Superpakken og ubegrænset-pakken indeholder dog adgang til en funktion kaldet ”Instant translation” som gør det muligt at oversætte spørgsmålene til over 50 forskellige sprog, inkluderende arabisk, kinesisk, russisk og mange andre.

Du kan nå os igennem vores kontakt-side. Vores gennemsnitlige responstid er 1.5 time.

Har du stadig spørgsmål?

Kontakt os

Leder du efter en simpel måde at forberede dig til medborgerskabsprøven?

Simulerede prøver er den bedste måde at forberede dig på.

Opret adgang